Expositie Isabelle Roskam verlengd mèt feestelijke afsluiting op 16 juni a.s.

05/27/2019

 

De opening van de expositie 'Paintings & Photography' van Isabelle Roskam medio april betekende tevens de heropening van Amsterdam Artspace. Het werk viel goed in de smaak bij alle aanwezigen en ondertussen zijn er al diverse kleurrijke werken verkocht. Niet alleen schilderijen en foto's, maar ook bijzonder handbeschilderd keramiek. 

Omdat de opening in het Paasweekend viel en daarom veel genodigden verhinderd waren, hebben we besloten om de expositie te verlengen én deze op zondag 16 juni a.s. tussen 15.00 en 18.00 uur feestelijk af te sluiten. Kom kijken!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl