Heropening en nieuwe exposities in aantocht!

Half oktober 2018 werden wij 's ochtends tijdens het werk in onze studio opgeschrikt door een grote uitslaande brand bij de buren naast ons. Nadat dat we eerst onszelf in veiligheid hadden gebracht, hebben we ook - mede dankzij de hulp van andere lieve buren en ondernemers - alle werken uit de expositie van Willy Felice Smits en een paar One Of A Kimono's van Claire Fleury NYC kunnen redden van rook- en roetschade. 

 

Het had allemaal veel erger kunnen aflopen, maar gelukkig zijn er verder geen persoonlijke ongelukken gebeurd en is er voornamelijk materiële schade. Dit betekende uiteindelijk dat ook ons pand helaas onbewoonbaar werd verklaard. En we dus aan een flinke renovatie moesten gaan geloven. E.e.a. zou zo'n vijf maanden in beslag gaan nemen. Het is niet anders.
 

Maar ieder nadeel heeft z'n voordeel. De schrik zijn we allang te boven en kijken we nu uit naar de heropening van ons pand. Als het goed is kunnen we eind maart terug en gaan we de studio annex gallery nog mooier maken dan het al was. Zo wordt alles weer heerlijk fris geschilderd en worden de wanden nog strakker voor alle mooie expo's die we in de pijplijn hebben. En we hebben zelfs een kleine bar in gedachten om al die vernisaage bubbels makkelijker uit te serveren;-)

We kijken dus heel erg uit naar de heropening. Dit zal gepaard gaan met de expositie van Isabelle Roskam. Als interieur ontwerpers hebben wij al een paar van haar werken mogen aanbevelen bij onze klanten. En die zijn enorm fan van haar kleurrijke werken, die nu prachtig in een aantal kamers hangen.

 

Binnenkort ontvangen al onze relaties een uitnodiging voor deze openingsexpositie via de mail. Sta jij nog niet in ons adressenbestand? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief elders op deze site.

 

Tot snel!
Elish & Daniella

 

@Isabelle Roskam 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl