Laatste week van zomer retrospectief

08/28/2018

 

"Summer is almost over and so is this retrospective"

Dit is dus je laatste kans om het werk te zien van alle kunstenaars waar we het afgelopen seizoen mee samenwerkten. Het is zo'n mooie, uitgebalanceerde expo dat we een beetje sip worden bij het idee dat onze wanden straks weer leeg zijn. Maar tot die tijd is al het hangende werk nog te koop! En je kan het meteen thuis ophangen ook. Je ziet werk van Laura de Wilde, Nick Gammon, Gijs Weehuizen Fotografie, Julia Kaiser Art, Antonio Fuertes, Kees Elffers, Mathilde Bindervoet, Madeleine Kuijper en Carla van der Kooi.

De werken hangen nog tot en met zondag 2 september. Kom even langs! Op afspraak of loop binnen als we aanwezig zijn.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl