It's Summertime. Treat yourself to art.

07/11/2018

Afgelopen seizoen heeft Amsterdam Artspace zich ontwikkeld tot een leuke boutique gallery in de Amsterdamse Czaar Peter-buurt. Menig kunstliefhebber en/of verzamelaar weet inmiddels de weg er naar toe te vinden. Ook hebben we onszelf in de kijker gespeeld van een aantal redacties, waaronder die van Parool PS.

 

De reacties van onze bezoekers zijn allemaal even enthousiast en hebben ons doen besluiten om vooral door te gaan met Amsterdam Artspace! Voor het zomerseizoen hebben we daarom aan alle kunstenaars, waarmee we het afgelopen seizoen mee hebben samengewerkt, gevraagd om nieuw en bestaand werk bij ons te exposeren. Een retrospectief dus. En het is een opvallend leuke en bijzondere expositie geworden! Zowel figuratief als non-figuratief, illustraties, fotografie, stillevens en beeldende kunst in de vorm van hout- en metaalbewerking. 
 

Alle werken zijn uiteraard te koop. Op een 'pay and go' basis. Dus je kunt gelijk genieten van het kunstwerk zonder te wachten totdat de expositie voorbij is.

 

Dus kom vooral kijken. En trakteer jezelf op kunst. Waarom niet?

 

Voor het nieuwe seizoen kunnen we nu al verklappen dat wij met Willy Felice Smits (artiestennaam Felice) een tentoonstelling gaan samenstellen met het thema "Indian Summer". Wij kijken daar nu al heel erg naar uit. 

 

Meer weten over exposeren in Amsterdam Artspace? Stuur ons een berichtje via deze website.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl