A way of wine - speciale wijnproeverij in foto expositie

Bijzondere wijnen proeven in een het decor van een kunst galerie? Wij gaan dat organiseren! En jij kunt daar bij zijn...

 

Van 1 t/m 29 december 2017 exposeert fotograaf Gijs Weehuizen zijn werk 'Still life' in onze boutique gallery Amsterdam Artspace.

Dit werk inspireerde ons om een lang gekoesterde wens ten uitvoer te brengen: een wijn & spijs proeverij organiseren.

 

Dieuwke Engelsma is vinoloog en werkzaam bij wijnhandel Glandorf & Thijs. Zij zal een mooie selectie oude en nieuwe wereld wijnen presenteren en een link leggen met Gijs' fotografische stillevens. Vanuit haar achtergrond als biomedicus behandelt Dieuwke interessante kanten van de wijnen, die niet of nauwelijks in andere proeverijen aan bod komen en dat levert zeker veel nieuwe inzichten op. Kortom dit wordt heel speciaal!

 

Bij de ± 8 wijnen die we gaan proeven, kun je ook mooie spijs combinaties verwachten, eveneens zoveel mogelijk gelinkt aan de aanwezige kunst.

Kom inspiratie opdoen, voor de feestdagen bijvoorbeeld. De wijnen die we gaan proeven, zijn uiteraard ook gelijk te bestellen. Daarnaast is het werk van Gijs ook te koop. Bij aanschaf van een kunstwerk van Gijs, krijg je de deelnamekosten aan deze proeverij retour!

 

Deelname aan de proeverij bedraagt €30 p.p. Meld je snel aan, want vol=vol. Bij aanmelding krijg je van ons een "Tikkie", zodat jouw deelname geiijk bevestigd kan worden. Bij annulering kunnen wij de deelnamekosten helaas niet retourneren.

 

Bij grote belangstelling organiseren we een extra wijnproef avond.

 

Aanmelden kan via ons Facebook event of door een mailtje te sturen naar info@amsterdamartspace.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl