Opening expositie Laura de Wilde mooie start voor Amsterdam Artspace

10/02/2017

Op 22 september jl. was onze eerste vernissage ' S C A P E ' met mooi werk van Laura de Wilde.

En wat was het leuk, zeg! Dit smaakt naar meer.

 

In aanloop naar de opening zijn we nog lekker in de weer geweest met het bouwen en plaatsen van witte voorzetwanden en met onze nieuwe, prachtige houten visgraat vloer die - door onze leverancier De Vloerenboerderij -  prachtig is gelegd. Alles super relaxed en op tijd piekfijn in orde. 

 

Het werk van Laura hangt werkelijk prachtig. De grote doeken krijgen alle aandacht in onze etalage. En in het souterrain hangt het andere werk. Laura heeft per ruimte naar kleur gekeken. Dus op straatniveau hangen haar nieuwe, blauwe 'scapes'. Prachtig uitgelicht met behulp van onze nieuwe plafond spots van Illum Kunstlicht (met dank aan Jill Roozen, die de perfecte LED's heeft aangeraden). 

 

We hadden de opening gecombineerd met een kleine housewarming, dus het was gezellig druk tijdens beide evenementen. En iedereen was vol lof over de expositie en over onze mooie lokatie.

 

Tijdens de opening zijn er zelfs al een paar deals gesloten. Super tof natuurlijk! Uiteraard is al het werk van Laura tot 20 oktober a.s. bij ons te bewonderen en wie weet wordt jij wel verliefd op een van de werken die nog beschikbaar zijn. Kom daarom gerust eens langs (maak even een afspraak). 

 

Je bent van harte welkom!

 

Elish & Daniella

Amsterdam Artpace

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl