over ons 

Amsterdam Artspace is bedacht door ons, Daniella Groenberg en Elish van Eijk. Wij zijn de oprichters van Greenberg+Oaktree, een studio voor interieurontwerp, advies en styling, middenin de creatieve Czaar Peter-buurt in Amsterdam. Wij houden van afwisseling en hebben na een succesvolle carrière in theater en visuele communicatie in 2016 het roer omgegooid. 

 

Vanuit onze liefde en passie voor kunst, design, reizen, fotografie, architectuur en mode zijn we met Greenberg+Oaktree gestart. Een plek waar we al deze liefdes - om te beginnen - in onze interieurontwerpen en adviezen kwijt kunnen. En daar is kunst niet zelden onderdeel van, dus waarom niet ook de omgekeerde weg bewandelen? Beginnen met de kunst!

 

We hadden immers lege wanden te vullen op onze nieuwe werkplek. We plaatsten een oproep in ons (sociale) netwerk, spraken met vele getalenteerde (Amsterdamse) kunstenaars en voor we het wisten konden we een heel seizoen vullen met opvallende, bijzondere, diverse en vooral heel veel mooie schilderijen, foto’s, objecten en illustraties. 
We kijken enorm uit naar het volgende  seizoen met al die mooie kunst in onze studio, de ontmoetingen met de kunstenaars, de contacten met kunstliefhebbers en de kans om al dit moois onderdeel te laten zijn van onze ontwerpen en/of adviezen.


 

“The most important thing is that you love what you are doing, and the second that you are not afraid of where your next idea will lead.” 

Charles Eames

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl