the free walls project

The Free Walls Project is een project van Greenberg+Oaktree. In het voorjaar van 2017 trokken zij in een nieuwe studio aan de Blankenstraat in Amsterdam. Middenin de 'upcoming neighbourhood' rondom de Czaar Peterstraat. Een prachtig voormalig winkelpand op een hoek, met hoge plafonds en dito wanden. Een ruimte als een leeg canvas waarop nog alles mogelijk is…

 

Om dat gevoel van vrijheid en verrassing te bewaren én te delen hebben zij The Free Walls Project ontwikkeld. Kunstenaars krijgen de mogelijkheid een bepaalde periode kosteloos hun werk te tonen in onze studio, die tijdens de exposities wordt omgedoopt tot Amsterdam Artspace. Bezoekers, kunstliefhebbers, buurtbewoners en voorbijgangers zien zo steeds ander werk. En onze studio straalt uit wat Greenberg+Oaktree wil zijn: verrassend, dynamisch en toegankelijk.

 

Wat kun je van the Free Walls Project verwachten? Verrassend en betaalbaar werk dat raakt, dat niet al overal te zien is (geweest) en dat eenvoudig aangeschaft kan worden. Greenberg+Oaktree gaat hier zelf naar op zoek. Of dit nu schilder- en tekenkunst, grafiek, fotografie, beeldhouwkunst of toegepaste kunst is, “if we like it, we will show it”.

‚Äč

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl