Begin van 2020 startten wij met een speciale expositie. De aanleiding was een ander geld ophalen voor een ander goed doel, namelijk hulporganisaties in Australië. Nue staat de hele wereld in een ander soort brand. Een virus wat zich in een rap tempo aan het verspreiden is. Net zoals een vlam. 

In maart hebben we daarom de werken die niet verkocht zijn nog even laten hangen. Anders zou onze ruimte zo leeg zijn. De werken hieronder zijn daarom nog beschikbaar. Een deel van de opbrenmgts gaat nog steeds naar een goed doel. Jij bepaalt wat ons betreft.

 

/// 

Deze speciale pop-up tentoonstelling ‘Dry January, Wet February’ is een knipoog naar de alcohol-loze maand januari, die vaak gevolgd wordt met een inhaalslag in februari.

Echter legden wij ook al snel de link naar de droogte in Australië, hopend op regen in de komende tijd.

Voor ons aanleiding om een deel van de opbrengst de verkochte werken te doneren aan hulporganisaties in Australië met als doel mens en dier daar te steunen.

De komende weken geven we daarom extra aandacht per werk van o.a. voormalige en toekomstige exposanten.

Mooie aanleiding om in kunst te investeren en gelijk een goed doel te steunen!

 

Onze gallery is geopend bij aanwezigheid op werkdagen en op afspraak. Delen van onze website is lief!

Hieronder vullen we onze virtuele gallery met werken die door diverse gerenomeerde kunstenaars zijn ingebracht.

Deelnemende kunstenaars: Willy Felice Smits, Mathilde Bindervoet, Nick Gammon, Antonio Fuertes, Kees Elffers, Tommy Alkema, Anne van Borselen, H.F. van Steensel, Gijs Weehuizen en er zullen meer volgen.

© 2019 by Greenberg+Oaktree

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254, 1018SJ Amsterdam         info@amsterdamartspace.nl